Förflytta ekar från vas till kruka

Godmorgon!
 
Vilken härlig och solig helg det kommer blir. Jag måste nog sitta inne och plugga endel men får ta lite pauser då och då. Kanske några pysselpauser, vem vet?
 
Jag har iaf ett litet pyssel att visa eller iaf en uppdatering kan man säga. Mina ekar har fått förflyttas och bor nu i jord istället för i vatten. Det sägs att det kan vara svårt att få ekar att växa i jord efter att ekarna har börjat växa i vatten men än så länge så lever dem iaf och det har gått en vecka :) 
 
Jag tog bara vanlig jord och la det i en kruka sen gjorde jag ett hål för roten som jag sen la ner i hålet. Det viktigaste här är att man inte pressar jorden runt roten. Efter det så vattnade jag rikligt och ger dem ganska mycket vatten just för att dem är vana vid det. 
 
Hoppas ni får en trevlig helg! 
 
 
 
 
 

Fina hållare för dina bilder

Har ni också många bilder som ni inte vet vad ni ska göra av? Det har jag iaf och det blir väldigt lätt att dem bara ligger i en låda och gör ingen nytta ;)
Men så hittade jag ett väldigt enkelt pyssel som inte kräver mer än en koppartråd och några stenar. Hållare för dina bilder eller om du har fina lappar och anteckningar. Superenkelt och blir väldigt snyggt! 

Hoppas ni har en bra kväll :)Nytt födelsedagskort till samlingen

Hej! 
Med mycket i skolan och runtomkring så blir det inte mycket pysslande. Men jag tog mig lite tid att fixa ihop ett enkelt födelsedagskort! 

Jag använde mig av papper, fiskars skärmaskin, schabloner, stämplar och stämpelfärger(jag använde mig av distress ink till blommorna och vanlig svart stämpelfärg till texten). 

Schabloner och stämpel är köpt hos slöjddetaljer. 

Hoppas ni har en bra dag!